Ronald Engelen nieuwe trainer DS2

Ronald Engelen is de nieuwe trainer/coach van het tweede damesteam van BSAC. Engelen (49), afkomstig uit Panningen, was meteen na afloop van de vorige zaalcompetitie al in beeld bij de handbalclub uit Maasbree, maar besloot na enige bedenktijd om uiteenlopende redenen een jaartje over te slaan. Na verschillende goede gesprekken met de technische staf van BSAC ging hij alsnog overstag.
Ronald Engelen was de afgelopen twee jaar bij Bevo Hc actief als trainer/coach van het derde damesteam, waarmee hij in 2017 kampioen werd in de tweede klasse. Bij BSAC volgt hij Peter Fokkens op, onder wiens leiding het tweede team van de Breetse club afgelopen seizoen zonder puntverlies de titel behaalde in de tweede klasse.