HS2 : Nawet bez trenera udanego!

De heren van het talententeam van BSAC mochten afgelopen zaterdag afreizen naar het pittoreske Wanroij. De tegenstander was Bouwcenter Centen HVW 2. Wegens afwezigheid van de coach, die zijn dorst aan het lessen was in Polen, waren de heren op zichzelf aangewezen.

De eerste helft ging gelijk op tot wij een gat hadden geslagen van maar liefst vier doelpunten. Deze 8-12 voorsprong is kort voor rust nog uit handen gegeven. We hebben de heren van Wanroij de gelegenheid gegeven om tot gelijke hoogte te komen en deze kans hebben ze ook gegrepen.

Na de tactische bespreking in de rust begonnen we de tweede helft opnieuw. De 12-12 ruststand werd al gauw omgetoverd tot een voorsprong. Doordat de verdediging zeer goed stond had Wanroij weinig kans om nog doelpunten te maken. Aan ons de taak om te blijven scoren. Dit lukte ook door onze topconditie waar menig professioneel darter nog een puntje aan kan zuigen. Na ons een uur te hebben gegeven was de eindstand 15-26 in ons voordeel. Met deze overwinning is het aantal punten zelfs verdubbeld.

Kom je zaterdag 13 oktober om 20:30 ook kijken in D’n Adelaer voor de kneiter tegen Manual 2?