BSAC op karakter naar gelijkspel

De vrouwen van BSAC hebben zich knap hersteld van de beide nederlagen van afgelopen week. Op bezoek bij MHV, gedegradeerd uit de tweede divisie, werd een verdiend gelijkspel uit het vuur gesleept: 26-26.

 

Zuur was wel dat de thuisploeg in de allerlaatste seconde nog langszij kwam via een van de in totaal elf (!) benutte strafworpen.

 

BSAC had een povere start, maar herpakte zich goed en leidde bij rust met 11-12. Na de hervatting had het sterke MHV lange tijd het beste van het spel. De Millse gastvrouwen sloegen een gat van drie doelpunten, maar verzuimden de marge te vergroten. Opnieuw toonde BSAC veerkracht. De Breetsen kwamen in de slotminuut zelfs op voorsprong. In de laatste aanval wist MHV de, verdiende, gelijkmaker te forceren. Komend weekeinde ligt de competitie stil. Zondag 29 oktober komt Habo’95 uit Boekel naar Maasbree.