BSAC sluit af met winst

De BSAC-vrouwen hebben het seizoen in stijl afgesloten. Met een ruime 20-28 zege op De Sprint nam de kampioen van de hoofdklasse revanche voor de nederlaag in de heenronde.
De handbalsters uit Maasbree hadden even tijd nodig om het juiste ritme te vinden. Doordat er erg slordig met de kansen werd omgesprongen, was de stand bij rust nog in evenwicht: 12-12.
In de tweede helft was de ploeg beter bij de les en kwam het krachtsverschil ook in doelpunten tot uitdrukking. Door deze overwinning is BSAC dit kalenderjaar nog ongeslagen. In de tweede competitiehelft werd alleen in en tegen Margraten een puntje verspeeld.
Het tweede damesteam deed het nog beter en pakte zonder puntverlies de titel in de tweede klasse. Beide kampioenen recipiëren op zaterdag 21 april in het Hoës van Bree. Van 19.30 tot 20.30 uur is er gelegenheid tot feliciteren.