Vliegende Start BSAC

De BSAC-vrouwen maakten afgelopen zaterdag een vliegende competitiestart in de hoofdklasse. In Susteren werd met klinkende cijfers gewonnen van Noav: 17-30.
Noav geldt als een stugge tegenstander, maar was ditmaal geen partij voor de handbalsters uit Maasbree. De gastvrouwen hadden veel moeite met het snelle en gevarieerde aanvalsspel van de gasten. Ook verdedigend had BSAC het goed voor elkaar, met een sterk keepende Sanne Beurskens onder de lat. Vooral na rust (10-17) was het krachtsverschil groot. Hoewel de wisselmogelijkheden beperkt waren, werd er nog een tandje bijgeschakeld. Pas in de slotfase namen de Breetsen gas terug. Inmiddels is de focus alweer gericht op de derby tegen promovendus Bevo 2, die zondag om 16.55 uur wordt gespeeld in Maasbree. Donderdag 12 oktober speelt BSAC in de eerste ronde van het nationale bekertoernooi voor eigen publiek tegen tweededivisionist HV Dongen.
De BSAC-vrouwen maakten afgelopen zaterdag een vliegende competitiestart in de hoofdklasse. In Susteren werd met klinkende cijfers gewonnen van Noav: 17-30.
De mannen kwamen niet in actie. Opponent BFC 3 trok zich op het laatste moment terug uit de competitie.