DS2: Dames 2 blijft aan kop.

Tegen het vierde team van Handbal Venlo werd door BSAC dames 2 met dubbele cijfers gewonnen. De thuiswedstrijd had daarvoor wel een duidelijke kanteling nodig want in de eerste helft waren de Breetsen niet in goede doen. Het spel kwam traag op gang en vrije kansen werden gemist. Hoewel BSAC duidelijk beter was, kon je dit niet van het scorebord aflezen. Na een stand van 7-3 na een kwartier spelen, kwam Venlo terug tot 8-7 in de rust. In de tweede helft werd de tactiek omgezet. Venlo kon niet omgaan met de zeer offensieve verdediging van Maasbree. Veel ballen werden onderschept en zo konden er heel wat breaks worden gelopen. Met dit keer het vizier wel op scherp. De tweede helft oogde rommelig maar was efficiënt. We willen als laatste ook Marcel bedanken om als coach in te vallen. Eindstand: 24-12. Op naar de volgende!