DS1: BSAC alleen aan kop.

De handbalsters van BSAC gaan na de knappe 30-26 winst op MHV’81 alleen aan de leiding in de hoofdklasse C.
Beide ploegen maakten er met hun snelle en gevarieerde spel een aantrekkelijke wedstrijd van, waarin de score lang gelijk op liep maar de gastvrouwen toch steeds een licht overwicht hadden. BSAC sloeg voor de pauze een klein gaatje (16-13) en bouwde de marge in een sterke fase na rust uit tot maar liefst negen doelpunten. De bezoeksters uit Mill schakelden daarna over op een andere dekkingsvariant, waarop de thuisploeg aanvankelijk het antwoord schuldig moest blijven. Het verschil slonk tot drie treffers, maar BSAC herpakte zich net op tijd en wist de overwinning met veel inzet en vechtlust over de streep te trekken.
Door het verlies van medekoploper De Sprint en achtervolger V&L 2 staat de ploeg uit Maasbree nu alleen bovenaan met twee punten voorsprong. Zaterdag staat de lastige uitbeurt bij Habo’95 op het programma. De afworp is om 19.00 uur in Boekel.