DS1: Velo maat te groot voor BSAC

De handbalsters van BSAC konden afgelopen zondag geen potten breken in Wateringen. Tegenstander Veneco Velo was een maat te groot voor de promovendus uit Maasbree: 28-18.
De bezoeksters werden in de openingsfase volledig weggespeeld en keken na amper een kwartier tegen een hopeloze 11-1 achterstand aan. In het restant van de eerste helft waren de rollen omgedraaid, met een 14-11 ruststand als gevolg. Na de pauze trok de titelpretendent het laken definitief naar zich toe. Spelend in de sterkste opstelling walste de nummer drie van vorig jaar over de  debutant heen. Het verschil liep op tot 13 doelpunten, voordat BSAC in de slotminuten nog iets terug kon doen.
Zondag wacht de Breetsen opnieuw een zware klus als PSV op bezoek komt. De gasten uit Eindhoven degradeerden uit de eerste divisie en willen graag snel terug naar het op één na hoogste niveau. De afworp is om 14.40 uur in Maasbree.