DS1: BSAC komt net tekort

Vorig seizoen speelden de BSAC-vrouwen nog twee klassen lager dan tegenstander PSV, afgelopen zondag bedroeg het verschil slechts drie doelpunten: 21-24.
De Breetse promovendus legde de voormalige eerstedivisionist uit Eindhoven het vuur na aan de schenen. BSAC startte voortvarend (3-0) en had tot kort voor tijd uitzicht op een gunstig resultaat. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar PSV wist steeds ternauwernood aan de goede kant van de score te blijven. Telkens wanneer de handbalsters uit Maasbree aanhaakten, raakten ze door slordigheidjes meteen weer achterop. Pas in de slotfase maakten de bezoeksters het verschil.
Een paar dagen eerder werd de eerste ronde van het nationale bekertoernooi bereikt door een 26-23 zege op hoofdklasser V&L 2. Een sterk spelend BSAC leek op weg naar een ruime overwinning, maar na rust kwam bij een 21-13 stand de klad erin. De ene na de andere speelster viel geblesseerd uit en mede daardoor smolt de voorsprong als sneeuw voor de zon. Het herstel kwam net op tijd.
Komend weekeinde zijn er geen wedstrijden. Zaterdag 27 oktober staat de zware uitbeurt bij Ventura in Schiedam op het programma.