DS1: Zwaarbevochten punten BSAC

De vrouwen van BSAC hebben twee belangrijke punten weggehaald bij Foreholte 2. De hekkensluiter uit Voorhout leek lang op weg naar de eerste winst, maar kreeg met 22-25 weer het deksel op de neus.
BSAC startte slecht en keek binnen luttele minuten tegen een 1-5 achterstand. Keepster Kelly Haenraets-Smits hield de ploeg in de eerste helft op de been en deed er na rust (12-9) nog een schepje bovenop met een reeks knappe saves. Een hoofdrol was er ook voor schutter Kelly van Osch, die de ploeg ondanks een pijnlijke achillespees op sleeptouw nam. Haar vechtlust sloeg over op de rest van het team, dat in de slotfase veerkracht en mentaliteit toonde en zich alsnog naar een overwinning knokte.
BSAC nestelde zich door deze zege nog wat vaster in de middenmoot van de tweede divisie.
Zondag komt de nummer voorlaatst Westlandia naar Maasbree en kan de promovendus opnieuw goede zaken doen