DS2: Met opgeheven hoofd toch 0 punten

De dames van Maasbree gingen wegens ziektes en blessures met een kleine bezetting naar Venlo toe. Toch was de ploeg vol strijdlust en van plan er flink tegenaan te gaan. In de eerste 10 minuten van de wedstrijd werden ze echter behoorlijk overlopen door Venlo. Venlo speelde snel, liep mooie wissels en had individueel een paar goede uitblinkers. Men liep uit tot 8-2. BSAC leerde echter snel en zette de dekking anders neer. Met maar liefst 5 doelpunten achter elkaar trokken ze de stand weer terug in de juiste verhoudingen tot 8-7. Daarna volgende een fase waarin men elkaar redelijk in evenwicht hield. Ruststand 13-9. Na rust had BSAC de tegenstander zeker verdedigend goed onder controle. Aanvallend lukte het helaas niet om dichterbij te komen dan een verschil van 2 doelpunten. Met opgeheven hoofd konden de dames terug naar Maasbree, maar ook met de wetenschap dat er misschien meer in had gezeten. Eindstand: 20-18.