BSAC wint weer

BSAC heeft afgelopen zondag voor het eerst in twee maanden gewonnen. VIOS HS2 maakte het de thuisploeg met vlagen lastig, maar Maasbree trok uiteindelijk aan het langste eind (21-15).

Waar BSAC de vorige wedstrijd nipt kon winnen met een onvolledig team, kwamen ze nu met een volledige selectie. De speelstijl moest hier op aangepast worden en er moest op een hoger tempo gespeeld worden. Eens kijken hoe lang de heren uit Heythuysen mee konden doen.

De eerste helft hielden ze dit goed vol. De dekking aan Breetse zijde stond goed, maar aanvallend werd er weinig gescoord. Beide teams bleven onder de tien doelpunten met een ruststand van 8-6 tot gevolg.

In de tweede helft werd er vechtlust getoond door het volledige team, de ballen moesten gepakt worden, doelpunten gemaakt en het tempo nog verder omhoog. Langzaam maar zeker haakten de bezoekers af door het hoge tempo en kon Maasbree een beetje uitlopen. De eindstand was 21-15 in het voordeel van de thuisploeg.

Twee belangrijke punten, omdat het gat met VIOS nu 4 punten is en we weer langzaam omhoog kunnen kijken om de 7e plek te behalen. Volgende week spelen we tegen Hercules, de huidige nummer 6. Het beginsignaal zal klinken om 17:55 in Reuver. Tot dan!