Bezoek de HVBSAC webshop

Heb je het al gezien op onze site? Aan de rechterkant staat ie: onze eigen webshop in samenwerking met Sport2000 de Bruijn. Als je er naartoe gaat kom je meteen in de ledenshop. Je kunt hier een aantal leuke producten nu al meteen bestellen. Er staat bijvoorbeeld hetzelfde shirt wat we nu als clubtenue hebben, maar dan in de kleuren rood/zwart.

Als je nu naar het tenue gaat dan kun je het ook laten bedrukken. Het logo van BSAC krijg je er gratis op! Maar je kunt nu ook meteen je naam achterop laten drukken. Gaaf toch! Je vindt er ook jacks, broeken, sporttassen, ballen, enz. Verder zijn er ook nog twee tabbladen. Bij het eerste vind je sportkleding en accessoires wat je van o.a. Hummel kunt bestellen, op het andere vind je van alles voor leuke prijzen in de Outlet. Heb je iets nodig voor jezelf koop het alsjeblieft via onze webshop, want daarmee sponsor je met elke aankoop onze club. Je mag het natuurlijk altijd vooraf gaan passen bij Sport2000 de Bruijn in Panningen, maar koop het daarna via de webshop! Koop je het meteen in de winkel, dan krijgt de club hier namelijk helaas niets van.

https://clubs.deventrade.com/nl/hv-bsac/clubcollectie