BSAC houdt aansluiting met top na onnodige thriller

Zondag mocht de (wederom) gehavende formatie van manager Opstals weer aantreden. In de Schop in Asten werd gespeeld tegen een laagvlieger uit de poule. Om de aansluiting met de top 3 te houden moest er worden gewonnen. Met een aantal meegereisde supporters was er ook steun op de tribune. De wedstrijd begon met goals, zoals wel vaker. Er werd een kleine voorsprong opgebouwd die ook weer snel teniet werd gedaan door de formatie uit Asten. Uiteindelijk gingen we toch met een fijne 11-16 voorsprong de rust in. Na een lekkere kop thee mochten we aan de tweede helft beginnen. Deze bleek ietwat te slap geweest, waardoor er na een redelijke start, ook zo werd gespeeld. Gevolg was een spannend scoreverloop van telkens 1 of 2 doelpunten in Maasbrees voordeel. Na een spannend slot waren het uiteindelijk toch de beloften van Bree die aan het langste eind trokken: eindstand 25-26.

De supporters werden bedankt en worden weer in grote getale verwacht wanneer er aanstaande zondag om 15:10 in d’n Adelaer wordt gespeeld tegen de mannen van Acritas. Tot dan!