BSAC verliest vroeg in wedstrijd.

Zoals vaker dit seizoen, spelen de jongens van het eerste op de zaterdagavond. Dit keer speelden ze tegen Vios in het niet zo heel verre Heythuysen.
Na het fluitsignaal ging de thuisploeg doen waar ze goed in zijn, het tempo verhogen. De Maasbreese defensie had dit verwacht, maar wist zich er niet helemaal tegen te weren. Door in de aanval mee te gaan in het rappe tempo van Vios maakte ze het zichzelf erg moeilijk, met een aantal snelle aanvallen van de tegenstander tot gevolg. Er werd na 30 minuten afgefloten bij een stand van 18-10.

In de rust werd nog eens afgesproken wat in de eerste helft al vaker gezegd was: “Speel het eigen spel op eigen tempo”. Dit werd in de tweede helft goed opgevolgd met als gevolg dat de doelpuntenproductie van Vios iets omlaag gebracht werd. De keeper van Maasbree keepte de sterren van de hemel met mooie reddingen en wist BSAC op de been te houden. De in de eerste helft opgelopen achterstand kon echter niet teruggedraaid worden wat resulteerde in een eindstand van 30-20.

Komend weekend speelt BSAC in eigen huis tegen Smurfen United. De afworp is zaterdagavond om 19:30 in D’n Adelaer. Het is maar hopen dat BSAC genoeg ballen in het doel smurft, terwijl ze zo min mogelijk tegendoelpunten smurfen.