HS2: Heren worden echte mannen!

Afgelopen zondag moesten de Heren 2 weer een belangrijke wedstrijd spelen tegen koploper HBS. Na de vorige keer te hebben verloren met een eindstand van 21-17, wisten de heren hoe ze het deze keer aan moesten pakken. De tribune zat goed vol en zelfs enkele spelers van Manual kwamen kijken hoe wij de overwinning gingen vieren. De Breetse heren begonnen al direct met prachtige schoten en een goede verdedigingsmuur die ze om de meeste kastelen maar al te graag hadden staan. Na de eerste helft gingen de heren van Bree de rust in met een voorsprong van 13-10.

Na nog enkele overbodige tips van ‘’Coach’’ Daan konden ze door naar de tweede helft, waar de echte mannen van de jongetjes onderscheiden werden. Door mooie passeerbewegingen, waar ze zelfs in het ballet nog jaloers op zouden zijn, kregen de heren van Bree alweer een voorsprong. In de felheid van de strijd werden er nog enkele 2 minuten uitgedeeld aan de Maasbreese kant en kon HBS weer een beetje terugkomen. Uiteindelijk stopte de tijd op een eindstand van 28-24 in het voordeel van, de inmiddels, mannen van Bree.

De Mannen van Bree staan op een 3e plek en maken nog steeds kans op het kampioenschap voor dit seizoen.