TIJD VOOR APPELTAART!

Ze komen er weer aan, de heerlijke appeltaartjes van HV BSAC, in samenwerking met Bakkerij Broekmans.

Vanaf 1 mei kunt u zo’n heerlijk taartje voor € 5,50 bestellen via deze link. Bestel voor 15 mei via het bestelformulier, de betaling gaat vervolgens via een tikkie. De taartjes kunnen dan op zaterdag 29 mei tussen 10.00 en 14.00 uur bij Sporthal D’n Adelaar worden opgehaald.

Bedankt voor uw steun.

Bestelformulier Appeltaartjes!

2e termijn BSAC niet geïnd.

Zoals al eerder in onze nieuwsbrief vermeld, heeft het bestuur onlangs besloten om de tweede termijn van de contributie van het seizoen 2020/2021 niet te innen.
Zaalsporten zijn onevenredig hard geraakt ten opzichte van de buitensporten. Hierdoor hebben de meeste leden van BSAC nauwelijks kunnen trainen, laat staan wedstrijden spelen. Door de blijvende betrokkenheid van alle leden en vrijwilligers bij de acties van onze vereniging, zoals het ophalen van oud papier, de statiegeldactie van COOP Maasbree (deze actie loopt overigens nog tot 1 april!) en de inkomsten uit de eerste termijn van de contributie verwacht het bestuur de kosten die wel doorlopen voor de vereniging te kunnen voldoen.
Dinsdagavond hebben we helaas in de persconferentie van de overheid te horen gekregen dat er nog steeds geen ruimte is om in de zaal te mogen handballen. Wel is er verruiming gekomen voor jongvolwassenen om in teamverband te kunnen sporten. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, dit schept mogelijkheden!
Als vereniging zonder eigen buitensport accommodatie zijn we hiervoor aangewezen op de samenwerking met buitensport locaties binnen én buiten Maasbree om samen deze ruimte te creëren.
Achter de schermen wordt er op dit moment hard gewerkt om dit alles op korte termijn in goede banen te leiden.

Contractverlenging Trainers senioren BSAC.

Alle drie de oefenmeesters van onze seniorenteams hebben besloten hun contract met BSAC te verlengen! Door de coronaperiode is er helaas weinig gehandbald. Onze senioren trainers zijn hun motivatie hierdoor echter niet kwijtgeraakt en hebben aangegeven om ook seizoen 2021/2022 met dezelfde gemotiveerde groep te willen starten.
De gebroeders Marcel en Erik van Lier blijven hierdoor aan het roer van de Dames senioren die ook volgend seizoen uitkomen in de landelijke Tweede Divisie.
Bij de heren senioren heeft Léon Geraads besloten zijn contract bij de Heren 1 van BSAC te verlengen. Aanvankelijk zou dit seizoen het laatste seizoen voor Léon worden, echter door de corona crisis is er nauwelijks gehandbald en wat heeft geleid tot het besluit er nog zeker een jaar aan vast te plakken.
Het bestuur en de technische commissie zijn erg verheugd met deze verlengingen.