Corona en BSAC update II

Na de dinsdagavond 21 april gehouden persconferentie betreffende de maatregelen in verband met het coronavirus, is er in elk geval voor wat betreft de jeugdige sporters weer wat licht aan het einde van de tunnel gekomen.

De nieuwe richtlijnen geven zeer duidelijk aan dat de aangekondigde versoepeling betrekking heeft op jeugd tot 12 jaar voor wat betreft sporten in de buitenlucht en jeugd tussen 12 en 18 jaar voor wat betreft sporten in de buitenlucht op min. 1,5 m afstand.

Het bestuur van BSAC buigt zich deze week over hoe en of wij hier als zaalsportvereniging georganiseerd invulling aan kunnen geven voor die teams waarvoor vanaf 28 april (met enige aanpassingen) mogelijkheden ontstaan. Zodra hierover meer duidelijk is zullen wij dit uiteraard direct, middels de bekende kanalen, aan jullie communiceren.

Voor nu: Pas goed op jezelf en op elkaar, blijf gezond!