Corona en BSAC update V

Hervatting Jeugdtrainingen.

Er wordt achter de schermen nog steeds hard gewerkt aan een verantwoorde hervatting van de trainingen voor de jeugd tot en met 18 jaar. Waar we echter in een vorig bericht van iedereen nog wat meer geduld moesten vragen, werken we vandaag en morgen o.a. aan het inrichten van de trainingslocaties!

Naast het vastleggen van de locaties voor de buitentrainingen is er gewerkt aan de diverse voorwaarden om te voldoen aan alle geldende maatregelen.

Nu kunnen we melden dat we met ingang van woensdag 6 mei 2020 weer gaan opstarten met het aanbieden van trainingen voor de D-E en F-jeugd. Na evaluatie van het verloop van deze trainingen zullen we deze trainingen dan in de week van 11 mei uitbreiden met trainingen voor de A-B en C-jeugd.  Desbetreffende teams zijn via hun kader al geïnformeerd over de trainingsschema’s.

Omdat alles aan het op deze manier hervatten van de trainingen ook voor ons nieuw is en iedereen hier zijn weg nog in zal moeten vinden, bieden we voorlopig alleen trainingen aan voor onze eigen leden.

De trainingen zijn enkel toegankelijk voor sporters. Toeschouwers zijn bij de trainingen helaas niet welkom. Ouders wordt verzocht de kinderen op eigen gelegenheid naar de trainingslocatie te laten komen of indien dit niet mogelijk is de kinderen max. 10 min voor aanvang van de training bij de desbetreffende locatie af te zetten. Ze worden daar buiten opgevangen door een trainer.

Uiteraard kunnen we de trainingen enkel hervatten als we zeker weten dat het veilig is en iedereen zich aan de afspraken houdt. Daarom zijn alle jeugdleden, ouders en kaderleden al voorzien van diverse protocollen en afspraken. Deze uitgebreide afspraken zijn terug te vinden op deze website onder “Documenten”

Voor alles geldt: gebruik je gezonde verstand! De gezondheid van iedereen staat voorop. Daarna het sportplezier!

Wij wensen alle jeugdleden en trainers veel succes en vooral plezier met trainen!